Umesto o nama, hajde da popričamo o vama!

Ako ste pošten i iskren preduzetnik u Srbiji i trudite se da sve radite legalno, verujemo da ste u g*vnima vam nije lako.

Konstantno radite na unapređenju i poboljšanju vaših proizvoda ili usluga, imate tu i nekih rezultata, ali slabo to sve ide…

To je zato što bolji marketing pobeđuje bolje proizvode i usluge. Ovo ste verovatno već i vi shvatili. Kupci zaslužuju da prvo naiđu na vaše proizvode ili usluge kada pretražuju na internetu, zato smo mi tu da vam pomognemo da dobijete dobru šansu za to.

Testirajte vaše ideje uživo na realnim ljudima za realne pare

Znate ono kad u filmovima glavni junak preživi neki bitan događaj koji mu promeni život…

Nama se ništa slično nije desilo. Jednostavno smo videli kako firme u kojima radimo za platu funkcionišu i shvatili smo da sami možemo to mnogo bolje i profesionalnije.

Posle godinu dana aktivnog rada (čak i nedeljom) i preko 40 uspešnih projekta, možemo reći da nam odlično ide i da je odluka bila dobra!

Kompanije sa kojima smo sarađivali

Osnovne vrednosti BoldizArt-a

Iskrenost

Od nas ćete uvek dobiti iskren i konkretan odgovor čak iako to negativno utiče na našu saradnju jer su iskrenost i transparentnost naše glavne vrednosti.

Profesionalnost

Kada se nešto dogovorimo ne morate više da brinete o tome, biće urađeno. Uvek ćete znati unapred šta radimo, koliko će to trajati i koliko će na kraju sve koštati.

Kvalitet

Kvalitet je ključni element naše strategije, jer bez zadovoljnih klijenata i njihove dalje preporuke mi ne možemo da gradimo stabilnu firmu.

Ponosni smo na naše radove

Pre nego što nas kontaktirate, slobodno pogledajte sve naše radove i pitajte naše klijente da li su i koliko zadovoljni sa nama i da li bi nas preporučili.

Ko sve čini BoldizArt tim?

Aleksandra Serafimovski Santo

Aleksandra S. Santo

Osnivač BoldizArt-a i dizajner
Ona je naša dizajnerka.
Osim što će uraditi dizajn za vaš novi web sajt, zadužena je za optimizaciju slika i poboljšanje kvaliteta teksta.
Boldižar Serafimovski Santo

Boldižar S. Santo

Jednorog programer
On će vam uglavnom govoriti da sve može da se uradi i onda stvarno uraditi ono što ste zamislili. Ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i zaista voli to što radi.
Milos Dzigurski

Miloš Džigurski

Server administrator
Kada su serveri i održavanje sajtova u pitanju, on je vaš tip.
S obzirom na to da radi ono što niko drugi ne razume, prava je faca u našoj firmi.
Lydia Murtinová

Lydia Murtinová

WordPress ekspert
Kada je potrebno kreirati potpuno funkcionalan WordPress web sajt na osnovu dizajna Lydia staje u prve redove za ovu borbu.

Sve ovo zvuči lepo i bajno, a onda čujete…

  • Programerska firma naplatila nekom nesrećniku 5000 evra aplikaciju koja ne radi;
  • Klijent čekao 6 meseci da mu na kraju kažu da nemaju vremena za njega, ali biće urađeno – jednom;
  • Sajt navodno košta 50 evra, a sa svim dodatnim troškovima te iznese 3000;
  • Navodno kompanija sa 15 godina iskustva, ali pola klijentovih zahteva nisu znali da urade ili su rekli da je to nemoguće;
  • Sve su dogovorili usmeno i naravno bez ugovora. Na kraju projekta tražili još 500 evra da postave sajt na server.
  • Kompanija poslala klijentu ponudu punu hvalospeva, na početku piše da imaju 15 godina iskustva, negde na sredini naiđeš na podatak da postoje oko 10 godina i na kraju pročitate da su otvorili firmu pre dva meseca.

Često čujemo ovakve priče od naših klijenata, međutim kod nas je stvarno sve transparentno i sve je po dogovoru od prvog do poslednjeg dana.
Ali nemojte slušati nas, pogledate šta naši klijenti kažu, ili ih kontaktirajte i pitajte lično.

Šta kažu klijenti sa kojima smo sarađivali

Milan Zikic

Milan Žikić

Osnivač firme | The walnut fund

Naš tim je zadivljen Boldižarevim veštinama da vodi projekat i proaktivno traži poboljšanja ispred svih u projektu. Promenili smo nekoliko timova u razvoju, a nijedan od njih ne može da se približi njegovom znanju, stavu i što je najvažnije sposobnosti da sasluša, a zatim i da svoje mišljenje. Preporučili bismo Boldižara i njegov tim u svako doba sa zadovoljstvom.

Milos Pesic Fondacija 1%

Miloš Pešić

Osnivač | Fondacija 1%

Pristup i posvećenost kojima su Boldižar i Aleksandra učestvovali u izgradnji novog sajta Fondacije je nešto jedinstveno sa čime sam se susreo.
A pored toga, sajtom sam prezadovoljan – kako vizuelno i strukturalno, tako i funkcionalno, a pre svega se ističe brzinom i preglednošću.

Jovana Vujic

Jovana Vujić

Front-end developer

Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njim. Veoma talentovan programer, neverovatno stručan, vredan i od poverenja.
Nijedan projekat za njega ne predstavlja preveliku muku, strastven prema poslu, pravi profesionalac. Veoma je strpljiv, jasan u svim komunikacijama i lak za saradnju.

Lazar Milosevic

Lazar Milosevic

Osnivač firme | The Walnut Fund

Jako prijatna saradnja sa Boldizarom i Aleksandrom! Saradjujemo na vise projekata! Prezadovoljni smo uslugom kao i njihovim vremenom reagovanja na update-e i promene na sajtu. Efikasno su nam uvezali sve sisteme i nase platforme rade potpuno automatizovano!

Ivana Acanski

Ivana Ačanski

Front-end developer

Sarađivala sam sa Boldižarom na nekoliko projekata i uvek je odlično radio. On je jedan od najmotivisanijih ljudi sa kojima sam radila. Naša komunikacija je bila odlična, a sa njim je bilo lako slagati se. Rado bih preporučila Boldižara za sve vaše projekte!

Danijela Vecanski

Danijela Večanski

Arhitekta | ArchiCraft

Izuzetno profesionalni, efikasni, usluzni i ljubazni. Ukoliko Vam je potreban neko da napravi WEB sajt na bilo koju temu, ovaj tim je tim za Vas.

Borbala Šoš

Borbala Šoš

Front-end developer

BoldizArt predstavlja sinonim za profesionalnost i inovativnost u oblasti izrade web sajtova. Njihovi stručnjaci poseduju izvanrednu sposobnost da kreiraju savremene i funkcionalne sajtove, koji su prilagođeni potrebama svakog klijenta. Njihov rad odlikuje se visokim standardom kvaliteta, što se ogleda u preciznosti, estetici i efikasnosti.

Vaše poverenje je razlog zašto rastemo

0

Klijent

0

Klijenta

0

Klijenata

0

Klijenata